این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد
همـایش ملی چـالش های یادگیـری الکتـرونیکی در آمـوزش عـالی
National Conference on Electronic Learning Challenges in Higher Education

معاون آموزشی وزیر علوم: دوره بیماری کرونا فرصتی برای بهره‌برداری مطلوب از آموزش الکترونیکی در دانشگاه‌ها

ارسال شده در تاریخ :

دکتر خاکی صدیق، معاون آموزشی وزیر علوم: از تجربه گرانبهایی که در جریان بحران اخیر پیش آمد حداکثر استفاده را خواهد کرد و ان شا الله پس از کنترل بیماری به نسبت گذشته به شکل فزاینده ای از ظرفیت آموزش الکترونیکی بهره برداری خواهیم کرد.

به مناسبت برگزاری «همـایش ملی چـالش های یادگیـری الکتـرونیکی در آمـوزش عـالی» مصاحبه ای با آقای دکتر خاکی صدیق، معاون محترم آموزشی وزیر علوم انجام دادیم. در این مصاحبه ایشان بر اهمیت آموزش الکترونیکی و ضرورت بهره برداری از فرصت پیش آمده برای توسعه آن در دانشگاه تاکید کردند. سوالات ما و پاسخ های ایشان را در ادامه می خوانید:

دیدگاه شما درباره آموزش دانشگاهی به کمک رسانه های الکترونیکی و اینترنت چیست؟
یکی از استعدادهای واقعی آموزش در همه سطوح و به ویژه در آموزش عالی، استفاده از فضای مجازی و یادگیری الکترونیکی است که در بحران اخیر روشن شد که این ظرفیت تا چه اندازه می توانسته است به نظام آموزش عالی دنیا و به دانشگاه های ما برای تحقق هدف های پیچیده ای که در این سطح وجود دارد، یاری برساند. از نگاه من، آموزش الکترونیکی یک وسیله بسیار کارگشا در ارتقای کیفیت آموزش در همه شرایط و وضعیت ها است.

با عنایت به درگیر شدن نظام های آموزش عالی جهانی و کشور ما در بحران همه گیری کرونا و بیماری کووید-19، آیا انتخاب آموزش الکترونیکی راه درستی برای ادامه آموزش های دانشگاهی در جهان و کشور ما بوده است؟
آموزش الکترونیکی یکی از راه های آموزش است که شکل قدیمی تر آن به صورت آموزش های غیرحضوری وجود داشته است. در دوره ای که رسانه های ارتباطی و مخابراتی بدین پایه پیشرفت نداشتند آموزش غیرحضوری از طریق تهیه و ارسال جزوات و منابع درسی به دانشجویان صورت می گرفت. این نوع آموزش امتیازات خاص خود را داشت که از جمله آنها، عدم وابستگی به زمان و مکان معین بود. اکنون به کمک فناوری های نوین، این امتیازات به قوت خود باقی است ضمن اینکه سرعت بالای ارتباط بین اعضای گروه یادگیری و در رأس آن استاد با دانشجو، بر امتیازات آموزش غیرحضوری و در نتیجه آموزش الکترونیکی افزوده است.

آیا در دوران پس از بحران نیز سیاست وزارت علوم، استفاده از ظرفیت های آموزش الکترونیکی در دانشگاه ها است؟
به طور مسلم با رویکرد تبدیل تهدید به فرصت، وزارت علوم، از تجربه گرانبهایی که در جریان بحران اخیر پیش آمد حداکثر استفاده را خواهد کرد و ان شا الله پس از کنترل بیماری به نسبت گذشته به شکل فزاینده ای از ظرفیت آموزش الکترونیکی بهره برداری خواهیم کرد.

آیا موضوع همایش «چالش های یادگیری الکترونیکی در آموزش عالی» را موضوع مهمی برای مشارکت نخبگان آموزش عالی کشور می دانید؟
روی آوردن آموزش عالی و دانشگاه ها به موضوع آموزش الکترونیکی، زمینه طرح مباحث و مسایل زیادی درباره نقاط قوت و ضعف آموزش الکترونیکی در کل دنیا و در آموزش عالی کشور ما را فراهم ساخت که این همایش می تواند به برخی از آنها پاسخ بدهد.

اگر نکته دیگری در نظر دارید، بفرمایید:
ضمن سپاس از مدیران و همکاران ارجمند دانشگاه بوعلی سینا، امیدوارم این همایش به هدف های مورد انتظار خود دست یابد.

فایل های مورد نیاز

الگوی چکیده تفصیلی فارسی
الگوی چکیده تفصیلی انگلیسی
فونت های مورد نیاز

پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.1)